ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πολιτική απορρήτου – Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη, από τον ιστότοπο www.ahosstudio.com, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με την Πολιτική Απορρήτου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος ιστότοπου.

 

Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου.

 

Αν δεν συμφωνεί, θα πρέπει να τον εγκαταλείψει και να ΜΗΝ κάνει καμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.

 

Η ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο.Ε., στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 που έχει τεθεί σε ισχύ από την 25/05/2018, στο εξής ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων «ΓΚΠΔ» (GDPR), όπως εκάστοτε ισχύει, έχει εκπονήσει την παρούσα πολιτική απορρήτου / προστασίας προσωπικών δεδομένων και σας παρέχει την ακόλουθη ενημέρωση για την επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα και τα δικαιώματά σας ως υποκειμένου της επεξεργασίας.

 

Η ενημέρωση αυτή απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα που διενεργούν οποιαδήποτε συναλλαγή ή διατηρούν οποιαδήποτε νομική σχέση με την ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο.Ε. και σε κάθε φυσικό πρόσωπο που υπό οποιαδήποτε ιδιότητα έχει συναλλακτικές σχέσεις με την ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο.Ε..

 

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει για όλα τα προϊόντα, υπηρεσίες και ιστότοπους που παρέχει η ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο.Ε.. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 
 

Πληροφορίες που συλλέγουμε και τρόπος χρήσης τους:

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες των προϊόντων της, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων του πελάτη.

 

Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

 

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας θα έχει πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού σας συμπεριλαμβανομένης και της διεύθυνσής σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


 

Προστασία προσωπικών δεδομένων:

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο.

Δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε, να ενοικιάσουμε, να διανείμουμε, ή να δημοσιοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου.

 
 

Σχετική νομοθεσία: 

Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της εταιρείας μας, ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν:

 

Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD).

 

Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR).

 

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει αυτός ο ιστότοπος και γιατί τις συλλέγουμε:

 

Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους λόγους:

 
 

Παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστότοπων: 

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και αυτός, χρησιμοποιεί το Wix Analytics για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο. Παρόλο που η Wix Analytics καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Η Wix Analytics καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Wix δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Wix είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων ο οποίος είναι συμβατός με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

 
 

Cookies: 

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, αποστέλλονται cookies στον υπολογιστή σας ή σε άλλη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Χρησιμοποιούμε cookies για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, καθώς και για την αποθήκευση των προτιμήσεων χρήστη, τη βελτίωση των αποτελεσμάτων αναζήτησης και της επιλογής διαφημίσεων και για την παρακολούθηση των τάσεων των χρηστών, όπως του τρόπου με τον οποίο πραγματοποιούν αναζητήσεις.

 
 

Τι είναι το cookie; 

Ο όρος «cookie» αναφέρεται σε ένα μικρό αρχείο δεδομένων που αποτελείται αποκλειστικά από μια σειρά πληροφοριών σε μορφή κειμένου, το οποίο ο ιστότοπος μεταφέρει στο πρόγραμμα πλοήγησης ιστού που βρίσκεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, είτε προσωρινά καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας, είτε μερικές φορές για μεγαλύτερες περιόδους, ανάλογα με τον τύπο του cookie. Τα cookies εκτελούν διάφορες λειτουργίες (για παράδειγμα, σας ξεχωρίζουν από τους άλλους επισκέπτες του ίδιου ιστότοπου ή θυμούνται ορισμένα πράγματα για εσάς, όπως τις προτιμήσεις σας) και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστότοπους για να βελτιώσουν την εμπειρία σας ως χρήστη τους.

Κάθε cookie είναι μοναδικό για το πρόγραμμα πλοήγησής σας και περιέχει ορισμένες ανώνυμες πληροφορίες. Ένα cookie συνήθως περιέχει το όνομα του πεδίου από όπου προήλθε το cookie, τη «διάρκεια ζωής» του cookie καθώς και μία τιμή (συνήθως με τη μορφή ενός τυχαίως παραχθέντα μοναδικού αριθμού).

 
 

Πολιτική Cookies: 

Τα cookies υποστηρίζουν τη συμβατότητα του υπολογιστή σας με τον webserver και είναι ενεργά μόνο για όσο παραμένει ανοιχτό το λογισμικό πλοήγησης. Δεν εξυπηρετούν την αποθήκευση προσωπικών δεδομένων ή τον προσδιορισμό λοιπών αποθηκευμένων στον υπολογιστή σας δεδομένων. Με το κλείσιμο του λογισμικού πλοήγησης λήγουν και τα cookies. Δεν επέρχεται διαρκής αποθήκευση των cookies στον σκληρό σας δίσκο. Τα cookies υποστηρίζουν τη συμβατότητα του υπολογιστή σας με τον webserver και είναι ενεργά μόνο για όσο παραμένει ανοιχτό το λογισμικό πλοήγησης. Δεν εξυπηρετούν την αποθήκευση προσωπικών δεδομένων ή τον προσδιορισμό λοιπών αποθηκευμένων στον υπολογιστή σας δεδομένων.

Κάθε αλλαγή της παρούσας Πολιτικής θα αναρτάται στο παρόντα ιστότοπο.

Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με την παρούσα Πολιτική, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 6974735962.


 

Πληροφορίες καταγραφής: 

Όταν αποκτάτε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας μέσω ενός προγράμματος περιήγησης, μιας εφαρμογής ή κάποιου άλλου προγράμματος πελάτη, ο Server-διακομιστής μας καταγράφει αυτόματα κάποιες πληροφορίες. Αυτά τα αρχεία καταγραφής του Server-διακομιστή ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως το αίτημά σας προς τον ιστό, την αλληλεπίδρασή σας με μια υπηρεσία, τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, τη γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, την ημερομηνία και την ώρα του αιτήματος και ένα ή περισσότερα cookies που μπορεί να προσδιορίσουν με μοναδικό τρόπο το πρόγραμμα περιήγησης ή τον λογαριασμό σας.

 

Σχετικά με τον διακομιστή αυτού του ιστότοπου:

Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer).

 


Φόρμες επικοινωνίας και σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: 

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας φόρμα επικοινωνίας ή κάποιο σύνδεσμο του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων, όπως ορίζονται παρακάτω στην ενότητα «Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας».

Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά θα μας σταλούν με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol).

 

Οι SMTP διακομιστές μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (μερικές φορές γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές.

 
 

Επικοινωνία χρήστη: 

Όταν αποστέλλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλης μορφής επικοινωνία στην εταιρεία μας, ενδέχεται να διατηρήσουμε αυτά τα στοιχεία προκειμένου να επεξεργαστούμε τα ερωτήματά σας, να απαντήσουμε στα αιτήματά σας και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

 

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

 

Εκτός από τα παραπάνω, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για:

 

Την παροχή, τη συντήρηση, την προστασία και τη βελτίωση των υπηρεσιών μας (συμπεριλαμβανομένων διαφημιστικών υπηρεσιών), για την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και για την προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας μας ή των χρηστών μας.

 

Εάν χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία με τρόπο πέραν αυτού για τον οποίο συγκεντρώθηκαν, θα ζητήσουμε τη ρητή σας άδεια πριν από τέτοιου είδους χρήση.

 
 

Κοινή χρήση πληροφοριών: 

Η εταιρεία μας κάνει κοινή χρήση των προσωπικών στοιχείων μόνο με άλλες εταιρείες ή ιδιώτες Μόνο στην περίπτωση που έχουμε την άδειά σας και όταν απαιτούμε άδεια για τη συμμετοχή στην κοινή χρήση οποιωνδήποτε ευαίσθητων προσωπικών στοιχείων.

 

Όταν παρέχουμε τέτοιου είδους στοιχεία σε συνεργαζόμενες, θυγατρικές εταιρείες ή άλλες έμπιστες επιχειρήσεις ή ιδιώτες για την εκ μέρους μας επεξεργασία προσωπικών στοιχείων. Όταν απαιτούμε αυτά τα μέρη να συμφωνήσουν για την επεξεργασία τέτοιων στοιχείων, βάσει των οδηγιών μας και σε συμμόρφωση με την παρούσα Πολιτική απορρήτου και οποιαδήποτε άλλα κατάλληλα μέτρα εμπιστευτικότητας και ασφάλειας.

 

Κοινή χρήση πληροφοριών όταν πιστεύουμε ότι η πρόσβαση, χρήση, διατήρηση ή αποκάλυψη τέτοιων στοιχείων απαιτείται εύλογα για:

 

α) τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία, κανονισμούς, νομικές διαδικασίες ή κυβερνητικές απαιτήσεις,

β) την εφαρμογή των ισχυόντων Όρων Παροχής Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της διερεύνησης πιθανής παραβίασης των όρων αυτής,

γ) τον εντοπισμό, την αποτροπή ή άλλως αντιμετώπιση υποθέσεων απάτης, ασφαλείας ή τεχνικά προβλήματα

δ) την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας ή ασφάλειας της εταιρείας, των χρηστών ή του κοινού όπως απαιτείται ή επιτρέπεται από τη νομοθεσία.

 
 

Ασφάλεια πληροφοριών: 

Λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή μη εξουσιοδοτημένη αλλοίωση, αποκάλυψη ή καταστροφή δεδομένων.

 

Αυτά περιλαμβάνουν εσωτερικούς ελέγχους της συλλογής δεδομένων, πρακτικές αποθήκευσης και επεξεργασίας και μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων κατάλληλης κρυπτογράφησης και φυσικών μέτρων ασφαλείας για την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε συστήματα όπου φυλάσσουμε προσωπικά δεδομένα.

 

Η πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία περιορίζεται μόνο στους υπαλλήλους της εταιρείας μας, αναδόχους και αντιπροσώπους που πρέπει να γνωρίζουν αυτά τα στοιχεία για την επεξεργασία τους εκ μέρους μας.

 

Αυτοί δεσμεύονται από εμπιστευτικότητα και ενδέχεται να υπόκεινται σε πειθαρχικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένης της καταγγελίας και ποινικής δίωξης, εάν δεν ανταποκριθούν σε αυτές τις υποχρεώσεις.

 

Η εταιρεία μας ελέγχει τακτικά τη συμμόρφωσή της με την παρούσα Πολιτική απορρήτου. Όταν λαμβάνουμε επίσημα γραπτά παράπονα, είναι πολιτική μας να επικοινωνούμε με το χρήστη που υπέβαλε το παράπονο σχετικά με τις ανησυχίες του. Θα συνεργαστούμε με τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών αρχών προστασίας δεδομένων, για την επίλυση θεμάτων σχετικά με τη μεταβίβαση προσωπικών δεδομένων τα οποία δεν μπορούν να επιλυθούν μεταξύ της εταιρείας και ενός ιδιώτη.

 
 

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική απορρήτου:

Λάβετε υπόψη ότι η παρούσα Πολιτική απορρήτου ενδέχεται να αλλάξει ανά διαστήματα, με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο.

 

Δεν θα ενημερώσουμε ρητά τους πελάτες μας ή τους χρήστες του ιστότοπου μας για τις αλλαγές αυτές. Αντ̓ αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές της παρούσας πολιτικής απορρήτου.

 

Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου www.Ahosstudio.com ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου, σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών εκ μέρους σας.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ του Ahosstudio.com
 

Παρακαλούμε διαβάστε πολύ προσεκτικά τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, προτού παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν από εμάς.

Ο χρήστης/επισκέπτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν εγγραφεί ή παραγγείλει από το ηλεκτρονικό κατάστημα Ahosstudio.com.

Με την παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος από τo ηλεκτρονικό δισκοπωλείο Ahosstudio.com, συμφωνείτε και αποδέχεστε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

Η εταιρεία ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο.Ε., ιδιοκτήτης του Ahosstudio.com, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες και την πολιτική της.

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Πριν εισέλθετε και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματός μας Ahosstudio.com.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην άνω ιστοσελίδα  συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

 

Όροι:

Το Ahosstudio.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη.

Το Ahosstudio.com αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

 

Πληροφορίες και προϊόντα:

Το Ahosstudio.com δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 

Περιορισμός ευθύνης:

Το Ahosstudio.com, δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

Το Ahosstudio.com ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας:

Η ιστοσελίδα Ahosstudio.com είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο.Ε..

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από το Ahosstudio συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, μουσικών αρχείων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο.Ε. και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων.

Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο.Ε. ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τo Ahosstudio είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του Ahosstudio.com και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων,  βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας ως και αθεμίτου ανταγωνισμού.

 

Υποχρεώσεις Χρήστη/Πελάτη:

Οι χρήστες – πελάτες της ιστοσελίδας www.Ahosstudio.com, αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών-πελατών.

Είστε υπεύθυνοι για την επιλογή προϊόντος σας και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς σας. Είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα τηλεφώνων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία σας με το Ahosstudio.com, εάν υπάρξουν.

 

Ασφάλεια:

Το Ahosstudio αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

 

Η ασφάλεια της ιστοσελίδας/ηλεκτρονικού καταστήματος Ahosstudio.com επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο, o Κωδικός Εισόδου (e-mail ή user name) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας τους ή διαρροής τους θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίησή μας, αλλιώς η ιστοσελίδα/ηλεκτρονικό κατάστημα Ahosstudio.com δεν ευθύνεται για την χρήση των μυστικών κωδικών από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

 

SSL:

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL.

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε σύγχρονο περιβάλλον με ανώτατα συστήματα on-line ασφάλειας και με πιστοποιητικό ασφαλείας SSL, που σημαίνει ότι όλα τα δεδομένα κρυπτογραφούνται με κλειδί κρυπτογράφησης.

 

Απόρρητο Συναλλαγών:

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη.

Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce / ηλεκτρονικού εμπορίου.

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/μέλος/πελάτη του Ahosstudio είναι εμπιστευτικές και το Ahosstudio έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.  Μόνο εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

To Ahosstudio δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που το Ahosstudio χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων του, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.  Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων:

Έχοντας υπόψη την σχετική νομοθεσία περί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και πιο συγκεκριμένα του Νόμου 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων, η εταιρεία μας εγγυάται για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.Ahosstudio.com είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες σας.

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του www.Ahosstudio.com, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας και την επικοινωνία  σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Σε κάθε περίπτωση οι συνεργάτες του Ahosstudio που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με τo Ahosstudio επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήση της ειδικής φόρμας επικοινωνίας.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

 

Αγορά Προϊόντων:

Το Ahosstudio.com κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλειστούν περιπτώσεις λαθών σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλιστεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.

Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

 

Σταθερότητα τιμών:

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές των προϊόντων που προβάλλονται, χωρίς καμία προειδοποίηση προς τους πελάτες του.

Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

Ασφάλεια online αγορών:

Όλες οι συναλλαγές σας με το Ahosstudio.com είναι ασφαλείς και εγγυημένες 100%.

Τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών δεν είναι προσβάσιμα από το www.ahosstudio.com και την ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο.Ε. αλλά μόνο από τις πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών Stripe και PayPal, ενώ τα προσωπικά σας δεδομένα δεν αποθηκεύονται και απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε χρήση.

 

Πολιτική Επιστροφών:

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4 παρ.10 του ν.2251/1994 (ΦΕΚ 191 Α’/16 Νοεμβρίου 1994) σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.Ζ1-891/30.8.2013), ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητος από την εξ’ αποστάσεως αγορά ενός προϊόντος εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών.

Σε αυτό το πλαίσιο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία φυσικής παραλαβής έχετε την δυνατότητα επιστροφής των αγορασθέντων προϊόντων μόνον εφ’ όσον αυτά βρίσκονται ακριβώς στην ίδια κατάσταση στην οποία και παρελήφθησαν και υπό την προϋπόθεση ότι συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συναλλαγή σας.

Στην περίπτωση που έχει γίνει διαχείριση του προϊόντος από τον καταναλωτή πέραν της αναγκαίας, ο τελευταίος θα ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέφεται.

Τα έξοδα για την επιστροφή προϊόντων μέσω ταχυδρομείου, ταχυμεταφοράς ή μεταφορικής εταιρείας στον χώρο της Ahosstudio δεν καλύπτονται από την εταιρεία και επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον αποστολέα-πελάτη.

Επισημαίνεται ότι η ευθύνη απώλειας, βλάβης ή καταστροφής του προϊόντος βαραίνει τον πελάτη μέχρι την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία.

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η αρχική συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές (ακόμα και στην περίπτωση που έχουν κάποιο ελάττωμα από το εργοστάσιο), σε όλα τα Οπτικοακουστικά προϊόντα (Δίσκους βινυλίου, CDs, DVDs, Cassettes tapes), εάν έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους ή εάν έχει ήδη γίνει λήψη των ηλεκτρονικών αρχείων, σε Βιβλία και όλα τα αναλώσιμα προϊόντα που έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η αρχική συσκευασία τους.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε όλα τα προϊόντα που έχουν αποσφραγιστεί και έχει παραβιαστεί η αρχική συσκευασία τους.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ).

Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα άμεσα.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και ανάλογα με τον τρόπο που επιλέξατε για την πληρωμή της παραγγελία σας, θα πραγματοποιηθεί και η επιστροφή των χρημάτων που πληρώσατε.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

 

Ακύρωση Παραγγελίας:

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνώντας μαζί μας.

Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

 

Απώλεια:

Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το Ahosstudio.com υπόκεινται σε μια σύμβαση αποστολής. Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος απώλειας περνά σε σας, μετά την παράδοσή μας στο μεταφορέα.

Φυσικά έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ένα τέτοιο γεγονός να είναι ελάχιστα πιθανό.

 

Αποδοχή – Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία:

Η επίσκεψη, επισκέπτη/χρήστη/πελάτη αυτού του διαδικτυακού τόπου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των περιγραφόμενων εδώ όρων χρήσης.

Η πλοήγηση και παραμονή στο διαδικτυακό τόπο, συνιστά έμπρακτη αποδοχή των όρων.

Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της ιστοσελίδας/ηλεκτρονικού καταστήματος Ahosstudio.com και του επισκέπτη/χρήστη/πελάτη, των ιστοσελίδων και υπηρεσιών του και δεσμεύει μόνο αυτούς.

Καμία τροποποίηση αυτών των όρων χρήσης δεν λαμβάνεται υπόψη και δεν αποτελεί μέρος αυτής της συμφωνίας αν δεν εκφράζεται εγγράφως και ενσωματωθεί στους παρόντες όρους χρήσης.

Όλοι οι παραπάνω όροι τίθενται άμεσα εν ισχύ στο σύνολό τους και η παραμονή στην ιστοσελίδα και η οποιασδήποτε μορφής χρήση της ή συναλλαγή, προϋποθέτει την εκ των προτέρων απόλυτη και άνευ ενδοιασμών αποδοχή τους με την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση του επισκέπτη/χρήστη/πελάτη.

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Λάρισας